22, week 49. Wij spelen het spel “The Hunger”


Deze week hadden wij weer een spelletjes avond met mijn broer, zus en aanhang. Enige tijd geleden hadden wij al een spel gekocht bij een spellenwinkel in Deventer. Een top winkel al zeg ik het zelf. De keuze was reuze en we wisten ook niet zo goed wat we nu moesten halen. Ze hadden ons toen echt goed geholpen en hebben toen gekozen voor het spel The Hunger.

Wij hadden de dag ervoor via Youtube goed bekeken hoe het spel werkte. Het kost echt even moeite om het spel te begrijpen. Als je het eenmaal door hebt is het echt een top spel. Het spel is met minimaal van 2 tot maximaal 6 spelers te spelen. De hele avond zijn we bezig geweest met dit spel. Het duurde best lang door het uitzoeken. Dus als jij het voor het eerste gaat spelen, neem er dan wel even de tijd voor.

Als wij dit soort middag/ avonden organiseren zorgt iedereen voor iets lekkers. Zo blijft het voor iedereen leuk. Vaak zorgen wij voor eten omdat het meestal bij ons thuis is. De rest voor het drinken en de borrelhapjes. Vaak is het veel te veel.

Organiseer jij ook wel eens een spelletjes middag/avond met vrienden of familie? En welk spel speel jij dan graag? Wij zijn opzoek naar nieuwe spellen voor volgend jaar.Advertentie

Een gedachte over “22, week 49. Wij spelen het spel “The Hunger”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s