22, week 50. Welke documentaire keek jij dit jaar?


Deze week kwam de documentaire van Harry & Meghan op Netflix uit. Heb jij die gezien? Ik wel. Zodra er iets van een koningshuis online komt kijk ik dit. Ik wil niet zeggen dat ik fan ben, maar een liefhebber ben ik zeker. Ik vind alles wel leuk. Denk aan een drama serie zoals The Crown, Reign, Die Kaiserin of Victoria of een documentaire van Diana, Harry & Meghan, of Elisabeth. Ik zelf woon vlakbij een historische plek van ons koningshuis, en dat maakt het alleen maar mooier.

Maar even over de documentaire van Harry & Meghan. Ik heb daar enorm veel verschillende verhalen over gehoord. De ene partij staat achter hun, de andere vind ze maar aandachtsvragers. Het zijn ook twee mensen die enorm in de schijnwerpers staan en ze doen het volgens niemand goed.

Ik heb met erg veel plezier naar deze documentaire gekeken. Ik denk oprecht dat zij gek op elkaar zijn, en dat ze met de juiste bedoelingen samen zijn. Het feit dat Harry zelf voor deze beslissing heeft gekozen vind ik alleen maar stoer. Elk verhaal heeft 2 kanten. Ik denk alleen wel dat veel van ons tunnelvisie hebben.

Ik ben heel benieuwd welke serie, documentaire of film jij een aanrader vind om te kijken. Heb jij die van Harry & Meghan gezien? Wat vond jij ervan?


Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s