22, week 35. Nieuwe werkplek, en opnieuw een uitstrijkje.


Het is een rommelige week geweest met veel emoties. Deze week ben ik van werk geswitcht. Van GOM office bij Defensie ben ik naar GOM zorg ‘S Heeren Loo gegaan. Het afscheid viel me zwaar, ondanks dat het mijn eigen keuze is. Ik wil doorgroeien en mijzelf ontwikkelen in mijn functie. Helaas lukt dit niet helemaal op de oude werkplek. De afgelopen weken heb ik ook niet op mijn oude werkplek gewerkt omdat er geen personeel was op een locatie. Dit zorgde er ook voor dat ik het afscheid nemen woensdag toch een beetje gek vond. We hadden elkaar al een tijdje niet gezien. Mijn collega’s hebben toch enorm hun best gedaan om mij met een goed gevoel naar huis te laten gaan. De dag erna ben ik meteen naar de nieuwe locatie gegaan. Ik moest om 6 uur beginnen. Ik ging op tijd en dat was maar goed ook! Nog geen kilometer voor het mijn eindbestemming klapte mijn achterband. Dit moet mij net weer overkomen. Gelukkig bleek er op de nieuwe locatie een fietsenmaker te zijn. Ik kon dus gelukkig weer op een normale tijdstip weer naar huis rijden. De eerste dagen waren echt meekijken, inzicht krijgen van alle locaties en het personeel. Deze spannende, rommelige en inspirerende week zorgde er voor dat ik vrijdag avond even bezweek. Zodra Joost thuis kwam ben ik op bed gaan liggen en ben zaterdag wakker geworden met hevige migraine. Het is mij eigen schuld. Ik wil gewoon te veel. Met een paar pilletjes, hete douch zakte het weg en gaan we lekker genieten van ons gezin.

Oja ik moest op woensdag ook nog een uitstrijkje maken want die van 9 weken geleden was mislukt en niet leesbaar. Wat wel leesbaar was is dat ik weer het HPV- virus heb. Dit is natuurlijk enorm balen. Het uitstrijkje van woensdag is hopelijk wel leesbaar, maar eerlijk gezegd ben ik bang van niet. Net als de vorige keer bloede ik meteen weer bij aanraking van de baarmoedermond. Over 3 weken word ik gebeld met de uitslag.

Vorige week had ik aangegeven dat ik elke dag een ruimte in huis zou gaan schoonmaken. Dit is dus 1 van de dingen die ik dan plan in een week dat al zoveel spanning en emoties heeft. Je begrijpt dus dat ik 1 ruimte heb gedaan van de 5. Ik moet dit soort dingen niet plannen in z’n week. Nu baal ik namelijk van mijzelf dat ik er niet genoeg energie in heb gestopt.

Deze week heb ik voor het eerst eerst een toffe samenwerking mogen doen met HemdvoorHem. Joost heeft 2 prachtige vesten gekregen voor de herfst. Joost draagt graag een vest. Het is ook zo makkelijk, juist in de herfst waar het zo verschilt in temperaturen per dag. Hij koos voor een gewone vest en een nette vest voor over een blouse naar het werk. Wat vind jij ervan? Heeft hij een goede keuze gemaakt? Via de foto kun je naar de pagina gaan met alle vesten.

Advertentie

2 gedachten over “22, week 35. Nieuwe werkplek, en opnieuw een uitstrijkje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s