22, week 36. Dansles, andere fiets en ik moest naar de tandarts!!!


Deze week was het enorm druk. Elke avonds was 1 van ons wel weg, waardoor we elkaar niet heel veel zagen. Ik merk dat ik dan ook veel minder foto’s maak.

Het was mijn eerste volle week op de nieuwe locatie. Stap voor stap maak begin ik mijn plekje daar wel te vinden. Gelukkig kon ik deze week wel wandelen. Ik had eigenlijk geen puf of zin omdat ik al dagen stront verkouden ben. Ik ben blij dat ik toch gegaan ben. Ik sloot mijn werkweek af met een bezoekje aan de tandarts. Vandaag werd de bovenkant gereinigd . Ik was er best zenuwachtig om. Gelukkig viel het achteraf wel mee. Volgende week staat de volgende afspraak ingepland. Zaterdag zijn Joost en ik naar de fietsenwinkel gefietst om te kijken of er voor een elektrische fiets beschikbaar was, die ik kon aanschaffen via het fietsplan van mijn werk. En ik had geluk. Er was een 2e hands elektrische fiets beschikbaar voor het bedrag dat ik mag uitgeven aan een fiets. We hebben alles online ingevuld en de fiets is klaar gezet. Het is nu nog even wachten op een definitief akkoord van mijn werkgever en dan kan ik hem ophalen.

Doordat Joost deze week wat vaker weg was, trok Sophie steeds vaker naar mij toe. Ik vind dat fijn. De afgelopen tijd ontweek ze mij gewoon als Joost thuis is. Dan wilde ze echt niks van mij weten. Als ze huilde omdat ze pijn had, liep ze zonder blikken of blozen zo langs me heen naar Joost. Ik heb het daar af en toe best wel moeilijk mee gehad. Deze week had Sophie haar eerste dansles weer samen met Oma. Ze had er echt zin in.

De schoolweek van Ruben was lang. Je merkt op vrijdag dat hij dan echt wel moe is. Dit jaar gaat hij ook 2x in week naar basketbal en dat vraagt ook een hoop energie. Hij moet denk ik nog even goed in het schoolritme komen.

Joost had een drukke maar leuke week. Hij is samen met mijn broer bezig met een leuk project wat nu heel veel voorbereidingstijd kost. Nieuwsgierig naar wat zij aan het doen zijn? Kijk dan eens bij hun op de socials. Vanaf deze week gaan zij live op Twitch pokemon kaarten open. Heb je niet live mee kunnen kijken dan vind je de video ook op hun YouTube kanaal terug.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s