22, week 47. Sinterklaas in de dierentuin


De werkgever van Joost had ons uitgenodigd om sinterklaas te vieren in de Dierentuin van Arnhem. Dit is natuurlijk niet alleen leuk voor Sophie maar ook voor Ruben, Joost en ik. We mochten de hele dag daar naartoe.

Ruben en ik besloten om eerste naar een opedag te gaan van de techniekcampus in Deventer. Hij is erg geintresseert in lassen. De school past enorm bij hem. Het is klein, persoonlijke begeleiding is aanwezig. Hij kan nu even rustig er over nadenken en zich volgend jaar inschrijven.

Nadat wij weer thuis waren zijn wij naar Arnhem gereden. Alles was top geregeld en we konden zo naar binnen. We besloten eerst om lekker wat rond te lopen en de dieren te bekijken die wij graag wilde zien. Vooral het aquaruim is ons favoriet.

Rond een uur of 3 mochten we de sint ontmoeten. In de grote aula werd een swingende performance gegeven waar na een uur eindelijk de Sint kwam. De cadeautjes werden op een fijne manier rond gedeeld. In het begin kreeg elk kind een kleur aangewezen en toen het zover was moesten alle kinderen naar de hoek met de juiste kleur gaan. Binnen 10 minuten hadden alle kinderen hun cadeautje ontvangen.

Er was zelfs eten geregeld. In het grote restaurant was een heerlijk stampot buffet klaargemaakt. Wij hadden eigenlijk allemaal niet zo’n honger. We wilde eigenlijk gewoon naar huis.

Van deze leuke dag is ook een video gemaakt. Deze vind je via ons youtube kanaal.


Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s