22, week 46. overal spaarpotjes voor!


Deze week moesten we helaas weer alles regelen voor de opvang. Gelukkig kon een gedeelte van de familie iets opvangen en hadden we de rest van de week de noodopvang kunnen regelen. Ik vind het wel een beetje lastig elke keer. Het is gewoon dubbel. Sophie heeft het daar zo naar haar zin, maar het is soms echt uitvogelen als er last minute geen opvang is. Volgend jaar hopelijk geen last meer van als ze naar school gaat. Dat zal een hoop schelen.

Ruben hielp deze week mijn vader nog even met de elektra waar ze vorige week aan waren begonnen. Ruben heeft alle bedrading gelegd voor de lampen onder de overkapping. Het is echt heel tof geworden. Hij was ook best trots erop.

De eerste tegemoetkoming van Essent is binnen. We hoefde deze maand maar 10 euro te betalen. Het overige geld wat we normaal aan maankosten zouden betalen heb ik opzij gezet op een nieuwe spaarpotje wat ik heb geopend bij de ABN Amro. Ik doet dat wel vaker. Zo heb ik een spaarpotje voor de auto, vakantie, gewone sparen spaarpotjes, potjes voor de kinderen en nu dus ook voor de rekening van energie die volgend jaar misschien wel extreem hoog gaat worden. Ik zou oprecht niet weten hoe ik anders aan het geld moet komen. Hoe doe jij dat?


Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s