22, week 44, Een nieuwe school bezoeken!


Ruben had al een tijde last van buikpijn en werd er zelfs in de nacht wakker van. Ruben is best wel een taaie. Is niet niet snel ziek maar als hij dan in de nacht bij je bed staat te vertellen dat het echt veel pijn doet dan is er wel iets aan de hand. We besloten om toch maar een afspraak te maken bij de huisarts. Naar de WC gaan ging ook niet meer zo makkelijk. Gelukkig was er niks ernstigs aan de hand en voelde zijn buik goed aan. Urine was nog onderzocht en ook daar konden ze niks vinden. Hij kon weer naar school. Eind van de week kwam hij helemaal in paniek thuis. Hij was zijn telefoon kwijt. Hij had alles geprobeerd maar hij kon hem nergens vinden. Ik besloot samen met hem de hele weg terug te fietsen. Het koste hem een hoop energie en stress maar ik wilde dat hij mee ging. Uiteindelijk met een hoop hulp van Discord op mijn telefoon kwamen we er achter dat hij zijn telefoon bij een vriendin in de fiets mand had gelegd. Zij hadden hem meegenomen en geprobeerd te bellen via Discord. Dat heeft hij namelijk ook op zijn laptop en PC staan. Ruben mocht deze week ook naar een open dag in Deventer. We besloten te kijken bij de laboranten opleiding. Ik vond het echt bij hem passen. Ruben vond het vooral een hele zware opleiding. Ik denk echt dat hij zich zelf te kort doet. We hebben nog even de tijd gelukkig!

Ruben wilde graag bij iemand langs in Enschede dus besloten Joost en ik langs te gaan bij een winkel waar ze Pokemon kaarten en spullen verkochten. Het was zo fijn om even er uit te zijn en te kijken naar mede Pokemon liefhebbers hoe zij de zaakjes regelen. We hebben veel inspiratie op gedaan.

De shop van Joost en Ralph is deze week echt live gegaan. De eerste stream waarin ze de verkochte artikelen gingen openen ging geweldig. Een goed begin is het halve werk zeggen ze toch?


Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s