22, week 43, korte coupe en we speelde Harry Potter Cluedo!


Deze week had de gastouder vakantie. Sophie kon gelukkig ondergebracht worden bij familie en Joost en ik hadden ook beide een dag vrij genomen. Ze genoot enorm van deze extra aandacht en tijd.

Ik kon eindelijk na heel lang weer eens naar de kapper. Vaak gun ik mij de tijd niet en vind ik het enorm zonde van het geld. Ik had besloten om er echt een enorm stuk af te halen en dit is ook gebeurd. Van een enorm lange staart kan ik er nu net een kleine in maken. Zoveel is er af. De afgelopen dagen heb ik enorme heimwee naar Oostenrijk. Ik besloot daarom de vlog te kijken en besefte dat ik ook het vloggen heel erg mis. De afgelopen tijd was het enorm stil rond de vlog. Inmiddels is Vlog #22 en #23 online gekomen, waarin ik onze week en de verjaardag van Sophie heb gedeeld.

Op zondag deden wij weer met mijn broer, zus en aanhang onze gaming traditie. We speelde de hele avond het Cluedo spel van Harry Potter. Ik vond het oprecht heel erg leuk. Joost had voor deze avond weer enorm zijn best gedaan in de keuken. Hij had voor ons allemaal kleine hapjes gemaakt.Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s