22, week 40 Ik mag dit eindelijk bij haar doen.

Ik weet dat er veel veranderd in de natuur maar dat het in oktober nog zo lang warm blijft vind ik best lastig. Ik ben erg gevoelig voor weersveranderingen. Mijn hoofd en lichaam willen zich klaar maken voor de winter, maar elke kaar als de temperatuur weer omhoog schiet lijkt het net alsof ik weer van vooraf aan moet wennen. Mijn energie niveau is dan erg laag. Veel energie gebruik ik tijdens mijn werk. Daar ga ik altijd maar door. Vaak als ik thuis kom krijg ik dan migraine. Sophie voelt dat altijd aan en wil dan vaak ook niet slapen.

Ik ga altijd om half 6 de deur uit. Dan ligt iedereen nog lekker te slapen. Ik kan dan ook alleen in het weekend Sophie haar haartje doen. Deze week liet ze me het ook toe om eens wat anders dan een staart bij haar te doen. Ze bleef lang zitten en vond het volgens mij ook wel leuk dat ik het deed. Het word dan z’n knap meisje.

Zondag had ik behoefte om samen met het gezin te wandelen. We kunnen geen grote stukken lopen want dat houdt Sophie niet vol, maar een klein rondje moet wel lukken als we haar bezig houden. De heren vonden het een mooi moment om dan Pokemon te vangen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s