22, week 38, Tanks was weg!!


Ik sliep deze week zo slecht door het natte en koude weer. Is toch even wennen op de fiets. Ik heb nu standaard mijn handschoenen en muts in mijn tas. We maken ons toch wel een beetje zorgen over de energie kosten voor aankomend jaar. Afgelopen jaar toch aardig wat bespaard, maar ik ben bang dat we die alweer kwijt zijn bij de start van het nieuwe jaar. We hebben besloten om de verwarming nog even uit te laten, misschien wel tot november. Ik baal er vooral van omdat ik zo enorm mijn best doe om financieel te groeien maar alles wat nu extra binnenkomt gaat direct weer weg naar al die dingen die zijn verhoogt. Ik weet dat ik niet de enige ben. Bijna iedereen heeft daar last van.

Joost is ook deze week druk geweest met het project van hem en mijn broertje. Ze zijn zo goed bezig. Nieuwsgierig naar hun project? Volg ze via de Social en kijk elke donderdag mee op Twitch.

Deze week moesten we weer met Ruben naar school. Het was de eerste keer in dit nieuwe schooljaar. We willen hem allemaal zo goed mogelijk ondersteunen om dit jaar te halen. Ik heb er alle vertrouwen in. Helaas heeft niet iedereen dat. Ruben zijn fiets is weer naar de fietsenmaker. Er is altijd wel iets stuk. Het lijkt wel alsof hij met de fiets gooit. Herken jij dat met je puber zoon/dochter?

Sophie begon de week een beetje humeurig, ik denk toch dat zij last heeft van het weekend ritme. Er zit bij ons niet altijd ritme in. De indrukken die ze dan krijgt zijn misschien te veel. Ze is dan de maandag ochtend echt een humeurig meisje.

Zondag hadden we de schrik van ons leven. We hadden afgesproken bij mijn ouders om hun te helpen met de voortent van de caravan. Joost liep met Sophie even naar huis om de auto te halen. Alles stond open. De schuurdeur, achterdeur en de tussendeur. Tank was achter ons aangelopen. We hebben met man en macht de hele buurt rond gezocht. Hij was nergens te vinden. Via een FB bericht kwamen we er achter dat hij een straat achter ons huis bij iemand was langs gelopen. Zij hebben hem binnen gelaten en dierenambulance gebeld. De communicatie tussen de dierenambulance en de centralist van hun ging niet helemaal goed. Uiteindelijk hebben we hem daar kunnen halen voordat hij officieel ingeschreven werd. Het koste ons nu €31,00. Het had ons een hoop extra gekost als de inschrijving was afgerond. De hele dag hebben we hier wel last van gehad. We waren niet erg in paniek, maar toch! Hij is zo bang alleen op straat dat hij het op een rennen zet!. We wonen vlakbij een hele druk doorgaande weg.


2 gedachten over “22, week 38, Tanks was weg!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s