22, week 37. Ik moest weer naar de tandarts en haat liefde verhouding met de herfst.


De herfst is echt begonnen. Het ene moment houd ik er van, en het andere moment baal ik als een stekker. Met dit natte weer krijg ik de was maar niet droog. Moet soms 2 dagen wachten tot het een beetje droog is. Ik baal ook van het weer als ik naar het werk moet fietsen. Ik ben al geregeld helemaal nat geworden tijdens het fietsen. Waar ik wel van houd is de sfeer die het maakt in huis. We doen meer samen! Filmpje kijken, gamen en doen veel samen voor DeKrijnens en de Shop van The Break Bros.

Helaas moest ik ook deze week naar de tandarts om mijn ondergebit te laten reinigen. Vorige week ging het best goed daarna, nu had ik er echt last van. Mijn ondergebit was de dagen erna heel erg gevoelig. De komende 3 maanden hoef ik er gelukkig niet heen. Er moet alleen nog wel een hoop gebeuren, maar eerst moet de ontstekingen in mijn tandvlees over zijn.

Op vrijdag moest ik voor het werk naar een bijeenkomst in Amersfoort. We kwamen bijeen in het Meander ziekenhuis. Ik vond het best wel leuk omdat het mijn geboorte stad is. Ik ben dan wel niet in dit nieuwe ziekenhuis geboren, toch voelde het speciaal.

Sophie haalt elke dag alles wel overhoop in huis. De kamer ligt vol met knuffels, speelgoed en verkleedkleren. De afgelopen dagen hebben we het een beetje uitgezocht om de troep een beetje te verkleinen. Toch haalt ze overal wel wat vandaan. Deze week ging Sophie met Joost naar dansles. Joost vond het leuk om te zien hoe ze gegroeid is daarin. Ze vind het dansen ook echt leuk worden.

Samen met Ruben zijn we aan het nieuwe seizoen van Fornite begonnen. We hebben al een tijdje niet samen gespeeld. Het ging dan ook niet heel goed. Je moet dit echt regelmatig doen om een beetje up to date te blijven. Deze week is hij ook weer 2 keer naar basketbal gegaan om te trainen. Hij vind het nu zo leuk dat hij op de zaterdag ook is gaan kijken bij de wedstrijd. Ik vind het zo leuk om te zien dat hij ergens zoveel interessen in heeft.Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s